Pop-up Kortrijk: The Present Perfect te gast bij Nomo, Vlaskaai 1, Kortirjk

Pop-up Shop Kortrijk: Contemporary hotspot! The Present Perfect te gast bij Nomo.

Home collections with a twist for the elegant, fancy and fun.

Vanaf september is The Present Perfect te gast bij de pop-up van NOMO op de Vlaskaai in Kortrijk. Samen met Lie O. Knitwear en Roolf Living, vind je ons met z’n vieren onder 1 dak.

The Present Perfect te gast bij Nomo, Vlaskaai in Kortrijk
The Present Perfect te gast bij Nomo, Vlaskaai in Kortrijk

Vier jonge bedrijven met eenzelfde spirit die elkaar versterken: dat vonden we een top idee!
Out of the box denken, persoonlijk stijladvies, tijdloze kwaliteit, op maat van de klant…. zijn onze gezamenlijke sleutelwoorden.
En dus onze home collecties samen voorstellen in een pop-up: daar hebben we ongelooflijk veel zin in!

Je kan elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 14-18u terecht op de Vlaskaai 1 in Kortrijk. Komen deze uren je niet goed uit, dan kan je altijd een afspraak maken (info@nomohome.be).
Elke Jansen en Isabelle Verstraeten zijn de ‘leading ladies’ van deze pop-up in Kortrijk. Met een stralende glimlach en een fantastische feeling voor interieur, leiden ze je als de beste door de herfstcollectie.

Ook leuk om te weten: hou je van homeparty’s maar zie je liever je huis niet ondersteboven gedraaid? Dan kan je hier ook terecht. Nodig je vriendinnen uit en we maken er een gezellig moment van waarbij je kan kennis maken met de nieuwe trends in onze collecties.

Wil je hier graag meer over weten of een afspraak maken? Bel (051/66.03.68) of mail (contact@nomohome.be) gerust met Elke of Isabelle.